Ελλάδα

Βρέθηκε σφαίρα στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας! (vid)

Βρέθηκε σφαίρα στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας! (vid)
Για 10η μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του «Παίδων» η 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές της Βοιωτίας, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Βρέθηκε σφαίρα στο σχολείο τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων!

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση που μετέδωσε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ότι βρέθηκε σφαίρα στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας, τέσσερις μέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο, τέσσερις μέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων. Η βολίδα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα για να διεξαχθεί περαιτέρω έλεγχος. 

Την ίδια ώρα, η υγεία της ανήλικης που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα, παραμένει σταθερή και οι γιατροί εμφανίζονται περισσότερο αισιόδοξοι.

«Μου λείπει το παιδί μου» είπε η μητέρα της Αλεξίας στο Star, ενώ ο πατέρας πρόσθεσε: «Προσευχόμαστε για την κορούλα μας. Ελπίζουμε μέρα με τη μέρα ότι η κατάστασή της θα βελτιωθεί. Ένα τεράστιο γιατί βασανίζει την ψυχή μας».