Ελλάδα

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 29χρονης στην Καλλιθέα: O δράστης αφού την στραγγάλισε κλείδωσε την πόρτα και έφυγε (vid)

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 29χρονης στην Καλλιθέα: O δράστης αφού την στραγγάλισε κλείδωσε την πόρτα και έφυγε (vid)
Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Καλλιθέα από την αποκάλυψη της δολοφονίας μιας 29χρονης μητέρας δύο παιδιών μέσα στο διαμέρισμά της

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι υπήκοος Γεωργίας, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έδειξαν παραβίαση του διαμερίσματος.

Την 29χρονη εντόπισε η θεία της μόλις μπήκε στο διαμέρισμα, το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Η θεία που την αναζητούσε από τη Κυριακή φτάνοντας στο διαμέρισμα κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα και όταν μπήκε μέσα στο σπίτι βρήκε την ανιψιά της νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι της 29χρονης, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που όμως, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε εκχυμώσεις στον λαιμό της.

Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, τα οποία τον τελευταίο καιρό έμεναν με τον παππού και τη γιαγιά, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Γείτονες δήλωσαν στο star ότι την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, ενώ από εκείνη τη μέρα η γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί ξανά.

«Έγινε χαμός την Παρασκευή. Βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία, τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα», είπε ο κ. Γιάννης.

Μάλιστα όλοι μιλούν για μαι πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν είχε επαφές με τους γείτονες και έμοιαζε αρκετά φοβισμένη.

«Ήταν ένα ήσυχο κορίτσι. Τη βλέπαμε με τα παιδάκια της στον δρόμο, αλλά δεν είχαμε επαφές», είπε ένας ακόμα γείτονας.

Αναμένεται το πόρισμά του για να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.