Ελλάδα

Γιώργος Ντούρος: Η ψήφος σου πιο δυνατή από σφαίρα (βίντεο)

Γιώργος Ντούρος: Η ψήφος σου πιο δυνατή από σφαίρα (βίντεο)
Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αττικής, Γιώργος Ντούρος, μέσω ενός καλαίσθητου video απευθύνει δύο κρίσιμα ερωτήματα προς τους ψηφοφόρους:

Το πρώτο αφορά το εάν γνωρίζουν πόσο δύναμη κρύβει η ψήφος τους. Η δύναμη της ψήφου, σύμφωνα με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της “Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής”, είναι πιο δυνατή από εκείνη της σφαίρας. Ο Γιώργος Ντούρος, χωρίς περιστροφές, τονίζει ότι “Με την ψήφο σου μπορείς να βλάψεις τις επόμενες γενιές” και κάνει σαφές την ανάγκη οι ψηφοφόροι να στείλουν μήνυμα αλλαγής στην Περιφέρεια. Ένα μήνυμα αλλαγής που αφορά κυρίως τους νέους. Τους νέους που θέλουν να συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα, αλλά και αυτούς που θέλουν να επιστρέψουν.

Το δεύτερο ερώτημα που απευθύνει ο Γιώργος Ντούρος, έχει να κάνει με το κατά πόσο γνωρίζουν οι πολίτες τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας. Οι αρμοδιότητες της Περιφέρειας, όπως αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννης Σγουρό, αφορούν και επηρεάζουν το περιβάλλον, τις επιχειρήσεις, τα ερευνητικά προγράμματα και εντέλει το επίπεδο της ίδιας της δημοκρατίας.