Ελλάδα

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι οι κακοποιοί που το έσκασαν από το μεταγωγών (βίντεο)

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι οι κακοποιοί που το έσκασαν από το μεταγωγών (βίντεο)
Κινηματογραφική απόδραση είχαμε τα ξημερώματα από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Τέσσερις κρατούμενοι έκλεψαν όπλα από αστυνομικούς, ενώ άρπαξαν και ένα περιπολικό. Δύο από τους δραπέτες συνελήφθησαν, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο, συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι κατάφεραν να πείσουν τον φύλακα του κελιού να πλησιάσει προσποιούμενος ένας από τους τέσσερις πως έπασχε από πρόβλημα υγείας. Αφού τον απείλησαν με μαχαίρι, πήραν το όπλο του και του είπαν να τους ανοίξει.

Οπλισμένοι πια κατευθύνθηκαν προς το προαύλιο όπου βρήκαν μία γυναίκα μέσα στο περιπολικό. Την απείλησαν με το όπλο και της πήραν το περιπολικό για να φτάσουν μέχρι την έξοδο. Αφού έφτασαν εκεί, εγκατέλειψαν το όχημα.

Οι δραπέτες που έφυγαν τα ξημερώματα μέσα από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη είναι σκληροί κακοποιοί. Ο πρώτος είναι ο ληστής δολοφόνος που στις 2 Ιουνίου του 2012 είχε εκτελέσει εν ψυχρώ με καλάζνικοφ έναν 30χρονο στην Καισαριανή και είχε τραυματίσει τον 32χρονο αδερφό του καθώς προσπάθησαν να τους κλέψουν το καινούργιο αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει και όταν τα δύο αδέρφια αντιστάθηκαν τους γάζωσε με καλάζνικοφ.

Ο δεύτερος δραπέτης είναι ένας από τους ληστές της συμμορίας που εισέβαλαν και στο σπίτι του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή τον Απρίλιο του 2018 και από τις δύο οικιακές βοηθούς άρπαξαν 1000 ευρώ και τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή αξίας 150.000 ευρώ.

Ο τρίτος Αλβανός είχε πάρει μέρος σε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς ιδιαίτερα επικίνδυνους και ικανούς να σκοτώσουν για ασήμαντη αφορμή.