Ελλάδα

Εκλογές 2019: Από τον Καρατζαφέρη... στο ΚΙΝΑΛ - Η πολιτική τουρνέ της Βάνας Μπάρμπα!

Εκλογές 2019: Από τον Καρατζαφέρη... στο ΚΙΝΑΛ - Η πολιτική τουρνέ της Βάνας Μπάρμπα!
Εκλογές 2019: Στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ θα φιγουράρει λοπως φαίνεται η Βάνα Μπάρμπα.

Υποψήφια στις εκλογές 2019 με το ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως θα είναι η Βάνα Μπάρμπα, την οποία σε λίγες ημέρες, εκτός αποροόπτου, θα την δούμε να φιγουράρει στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ.

Οπως ήταν φυσικό η υποψήφια βουλευτής έχει ήδη ξεκινήσει τις προεκλογικές τις εμφανίσεις, φροντίζοντας πάντα να δείχνει την στήριξή της στο πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη της στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Δεν τον έδιωξε κανείς. Αυτός έκανε την επιλογή του. Η κυρία Γεννηματά πρέπει ως πρόεδρος να πάρει τις δικές της αποφάσεις. Πρέπει να αφήσουμε τον αρχηγό να είναι αρχηγός. Θα κριθεί, όπως όλοι. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα» δήλωσε μάλιστα η ηθοποιός.

Η Βάνα Μπάρμπα δεν είναι καινούργια στο πολιτικό σκηνικό καθώς πριν από 7 χρόνια έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην πολιτική.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, η ηθοποιός είχε συνταχθεί -και είχε εκλεγεί- με τον υποψήφιο της ΝΔ στον δήμο Γλυφάδας, τον κ. Γιώργο Παπανικολάου. Το 2018 ανεξαρτητοποιήθηκε, με βαριές κατηγορίες κατά του δημάρχου Γλυφάδας, τον οποίο είχε στηρίξει «για τον ευρωπαϊκό του αέρα», όπως είχε πει. 

Το 2012 ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στη Β' Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καλωσόρισε την Βάνα Μπάρμπα, η οποία όπως είπε: «εκτός από εξαιρετική καλλιτέχνης, είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο. Χαίρομαι λοιπόν που θα δώσει την μάχη για την δημοκρατία, για τον κοινοβουλευτισμό, μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ. Θα είναι υποψήφια στην Β' Περιφέρεια Αθηνών και θα αναλάβει τον χειρισμό των θεμάτων που άπτονται του πολιτισμού».