Ελλάδα

Τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις

Τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις
Στην τελική τους ευθεία βρίσκονται πλέον τα προκριματικά των ποδοσφαιρικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς από σήμερα αρχίζει η φάση των Play Offs του Champions και του Europa League, με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ την Τετάρτη (21/8) στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Ρώσους στο Φαληρικό στάδιο, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Ρωσίας την ερχόμενη εβδομάδα, με φόντο τους ομίλους του Champions League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2, καθώς τα δικαιώματα της μετάδοσης από τα Play Offs και έπειτα ανήκουν στα κανάλια της Cosmote.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, έρχεται η σειρά του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Την αρχή κάνει η ΑΕΚ που θα υποδεχθεί στις 21:00 την Τράμπζονσπορ, στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΟΑΚΑ, μία εβδομάδα μετά την αγχωτική πρόκριση επί της Κραϊόβα.

Μοναδικός στόχος της ομάδας του Καρντόσο η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να προκύψει και θέμα προπονητή για την Ένωση.

Η μετάδοση θα καλυφθεί από την τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports 1.

Τέλος, μία ώρα αργότερα, στις 22:00 η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται τον «δικέφαλο του Βορρά», με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να προσπαθεί να επανέλθει μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ την περασμένη Τρίτη, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ολλανδία και την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Παρ' ολ΄αυτά, μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, με το στόχο των Θεσσαλονικέων να είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα στη ρεβάνς.

Η τηλεοπτική μετάδοση θα καλυφθεί από την Cosmote Sport1.