Ελλάδα

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου (video)

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου (video)
Πολλές είναι οι ειδήσεις που παρουσιάζονται από τις εφημερίδες της Παρασκευής δίνοντας στον αναγνώστη μία σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή» γράφει «Εκβιάζει ο Ερντογάν με τους πρόσφυγες». Προσθέτει, μάλιστα, πως ο Τούρκος Πρόεδρος απειλεί ευθέως την Ευρώπη με τις ανεξέλεγκτες ροές και ζητάει ανταλλάγματα. Το πρωτοσέλιδο συμπληρώνουν τα θέματα του Τραμπ και της παραλίας του Ελληνικού.

Τα «Νέα» παρουσιάζουν στο πρωτοσέλιδο τους το θέμα με τις δηλώσεις Βαρουφάκη για τις ηχογραφήσεις γράφοντας στον τίτλο «Ομολογία - σοκ για τον κοριό». Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας βλέπει κανείς και την πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση.

Συνεχίζοντας με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» βλέπουμε στο πρωτοσέλιδο της το θέμα του νέου «κύματος» αναδρομικών στους ενστόλους με τίτλο: «Νέο πακέτο αναδρομικών για ενστόλους» ενώ ακριβώς δίπλα από το κεντρικό θέμα φιγουράρει και εδώ η δημοσκόπηση με τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει «Κόλαφος για τα αίσχη της Γερμανίας» ενώ σημειώνει στον υπέρτιτλο «Με απόφαση - σταθμό καλούνται να πληρώσουν για τα εγκλήματα των ναζί στην Ελλάδα». Στην εν λόγω εφημερίδα, μάλιστα, βλέπουμε και το θέμα για τις 120 δόσεις στην Εφορία.

Τέλος, η «Αυγή» γράφει στο πρωτοσέλιδο της «Πατρίς - Θρησκεία - Νέα Δημοκρατία» σχολιάζοντας έτσι τις εξελίξεις στην Παιδεία αναφορικά με την αναγραφή του θρησκεύματος.

Δείτε παρακάτω όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.