Ελλάδα

Εξάρχεια: Αναρχικοί επιτέθηκαν στον Λαφαζάνη

Photo: Eurokinissi Photo: Eurokinissi
Ομάδα αναρχικών στοχοποίησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή των Εξαρχείων. «Φτυσιές, σπρωξίματα και λεκτική αντιβία».  

Φραστική επίθεση φέρεται να δέχθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη, στην περιοχή των Εξαρχείων, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, ο πρώην υπουργός δέχθηκε «φτυσιές, σπρωξίματα και λεκτική αντιβία».

Μάλιστα, οι φερόμενοι δράστες δεσμεύτηκαν ότι «την επόμενη φορά, θα φύγει με φορείο».

Από την οξύτατη ανακοίνωση δεν γλίτωσε ούτε η Λαϊκή Ενότητα, κόμμα το οποίο ίδρυσε ο κ. Λαφαζάνης, μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μιλάμε για το κόμμα που πρωτοκλασάτα στελέχη του συμμετείχαν το ‘15 στην κυβέρνηση (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) και στη διαχείριση των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών/ριών» τονίζεται, μεταξύ άλλων.
«Για το κόμμα, του οποίο ο επί σειρά ετών αρχηγός ήταν ο υπουργός και ο πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία των τεσσάρων εργατών στο κάτεργο - διυλιστήριο του Λάτση (ΕΛΠΕ) το 2015. Για το κόμμα που στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το 2017 - 2018 (σ.σ. Συμφωνία των Πρεσπών), της εκκλησίας και των φασιστών, τα οποία οδήγησαν σε επιθέσεις σε καταλήψεις» καταλήγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον κ. Λαφαζάνη.

NETWORK