Ελλάδα

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από το Dikaiologitika News

Photo: pexels Photo: pexels
Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας μέχρι αυτή την ώρα με όλα τα νέα για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Μεταναστευτικό: Στον Έβρο ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με τους επικεφαλής της ΕΕ: Τον Εβρο επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Εκκρεμείς συντάξεις: 19.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Ιανουάριο - Ποιες θα απονεμηθούν πρώτες: Περίπου 19.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης υποβλήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο λόγω της αύξησης των νέων ποσοστών αναπλήρωσης σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Κορονοϊός - ΠΟΥ: Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, 90.000 κρούσματα σε όλον τον πλανήτη: Συνολικά 62 χώρες έχουν αναφέρει κρούσματα του νέου κοροναϊού, από τις οποίες οι 38 έχουν 10 ή λιγότερα

ΑΣΕΠ: 518 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο - Οι προκηρύξεις που τρέχουν για προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα: Δεκάδες θέσεις εργασίας βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω ΑΣΕΠ. Προσλήψεις σε δήμους και φορείς όλης της χώρας. Ολες οι προκηρύξεις από το Dikaiologitika News.

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει το taxisnet - Υποχρεωτικό το iban για επιστροφές φόρουΈκπτωση φόρου έως 1.900 με 2.100 ευρώ για όσους έχουν εισοδήματα έως 20.000 ευρώ από μισθούς, συντάξεις και αγροτικές δραστηριότητες