Ελλάδα

Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα Σάββατο 25/4

Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα Σάββατο 25/4
Άλλαξε από σήμερα Σάββατο 25/4 το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ μετά από απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι ώρα κλείνουν σήμερα Σάββατο 25/4 τα σούπερ μάρκετ.

Το νέο ωράριο θα έχει ισχύ έως και τις 9 Μαΐου του 2020. Συγκεκριμένα το νέο εθνικό πλαίσιο ωραρίου των υπεραγορών τροφίμων διαμορφώνεται ως εξής: για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00, ενώ το Σάββατο 07:00 έως 20:00.

Σε ισχύ έως τις 4 Μαΐου τα μέτρα

Να υπενθυμίσουμε πως τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο προ ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, θα είναι σε ισχύ έως και τις 4 Μαΐού.

Όπως είπε, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε πως η επιτυχία του σχεδίου κατά του κορωνοϊο μέχρι σήμερα απεικονίζεται στα διαγράμματα των κρουσμάτων και θυμάτων σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ με αντίστοιχο πληθυσμό. Αυτή η εικόνα είναι για μας θυμίζει γιατί πήραμε αυτά τα μέτρα.

«Επιστρέφοντας στην κανονικότητα θα διατηρήσουμε συνήθειες όπως το πλύσιμο χεριών η αποφυγή επαφών κλπ.» επεσήμανε ο κ. Πέτσας.