Ελλάδα

Χάρις Αλεξίου: Νέο τραγούδι μετά την ανακοίνωση για αποχώρηση

photo αρχείου Eurokinissi photo αρχείου Eurokinissi
Το νέο τραγούδι της Χάρις Αλεξίου μαζί με τη Γιασμίν Λεβί μπορεί να ακούσει από σήμερα κάποιος στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

Για το τραγούδι η Χάρις Αλεξίου είχε προετοιμάσει ήδη το κοινό, καθώς κατά την τελευταία της συνέντευξη στο Φώτη Απέργη και στο Δεύτερο Πρόγραμμαόπου και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το χώρο που υπηρετεί πιστά εδώ και δεκαετίες, είχε πει: «Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό να λέω ένα τραγούδι με τη Γιασμίν Λεβί, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί. Έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω», είχε αναγγείλει η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Είναι η πρώτη φορά που η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται με τη σεφαραδίτικης καταγωγής, Εβραιοϊσπανή τραγουδίστρια με την ξεχωριστή χροιά, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό. Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, με ένα τηλεφώνημα της Γιασμίν και με την πρόταση προς τη Χαρούλα να τραγουδήσει μαζί της στο άλμπουμ που τότε ετοίμαζε. Το αποτέλεσμα είναι το «Τhis Shadow», μια δίγλωσση, εξομολογητική μπαλάντα. Γι’ «αυτό που πάντα λείπει» τραγουδά η μία και για μια «negrita sombra» κάνει λόγο η άλλη.

Νέο τραγούδι από τη Χαρούλα Αλεξίου

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρό τροχαίο στις ΗΠΑ για την κόρη της Μπαλατσινού

Τζένιφερ Άνιστον: Φορέστε μάσκα - Ο υπαινιγμός για τον Τραμπ