Ελλάδα

Κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο (pic)

Photo: eurokinissi Photo: eurokinissi
Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου στο κοιμητήριο Κηφισιάς - Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές λένε το τελευταίο αντίο στον διάσημο ερμηνευτή. 

Συναισθηματικά φορτισμένη είναι την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 η ατμόσφαιρα στο κοιμητήριο Κηφισιάς λίγη ώρα πριν τελεστεί η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές λένε το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 79 ετών.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένο να τελεστεί στις 18.00 το απόγευμα και ήδη σε διάφορα σημεία στο κοιμητήριο Κηφισιάς υπάρχουν πολλά στεφάνια με λουλούδια που έχουν σταλεί από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσά τους και ένα που έστειλε ο διάσημος συνθέτης Μίμης Πλέσσας, μαζί με τη σύζυγό του Λουκίλα. Η φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο ελληνικό δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπέρασαν το 1.500.000 άλμπουμ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε σε ηλικία 79 ετών την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020. Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε τα σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν».

Φεύγοντας από τη ζωή, ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε πίσω του μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη και μια από τις πιο πλούσιες δισκογραφίες. Αγαπήθηκε όσο λίγοι, με τα τραγούδια που ερμήνευσε να συντροφεύουν τους θαυμαστές του σε ξεχωριστές-σημαδιακές καταστάσεις της ζωής τους αλλά και σε απλές καθημερινές στιγμές.

p1

p2

p3