Ελλάδα

Εθνική Πινακοθήκη: Εντυπωσιακές παρουσίες στα εγκαίνια, έκλεψε την παράσταση η Γιάννα Αγγελοπούλου (pics)

Εθνική Πινακοθήκη: Εντυπωσιακές παρουσίες στα εγκαίνια, έκλεψε την παράσταση η Γιάννα Αγγελοπούλου (pics) Φωτογραφία: Eurokinissi
Λαμπερές οι κυρίες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης 24/3. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου ξεχώρισε για την ενδυματολογική της επιλογή, η οποία και είχε την «σφραγίδα» της Ελληνικής Επανάστασης, κλέβοντας την παράσταση. 

Ακόμα και με τις μάσκες τους οι κυρίες που επισκέφθηκαν την Εθνική Πινακοθήκη ήταν άψογες στυλιστικά. Η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε ένα σύνολο το οποίο ήταν εμπνεσμένο από την Ελληνική Επανάσταση και έκλεψε τις εντυπώσεις.

gianna

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν ενδεδυμένη με το παραδοσιακό γιαννιώτικο «πιρπιρί». Το εν λόγω πανωφόρι συνιστά τη γυναικεία εκδοχή του «ντουλμά» και συνδιάστηκε με μία επίσης ηπειρώτικης καταγωγής, ως προς την τεχνοτροπία, πόρπη. Εντυπωσιακό ήταν και το τσαντάκι που κρατούσε.

GIANNA PORTOFOLI

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία επέλεξε ένα κόκκινο σύνολο. 

ΣΑΚ

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα βαθύ μπλε χρώμα για την σημερινή μέρα και η μάσκα της είχε περίπου την ίδια απόχρωση.

mitsotakis mareva

Η σύζυγος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ήταν λιτή φορώντας ένα μαύρο σύνολο και η  σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου, Δούκκισα της Κορνουάλλης, Καμίλα επέλεξε επίσης ένα βαθύ μπλε χρώμα κάνοντας μια απλή εμφάνιση.

anastasiadis

Εντυπωσιακή ήταν πάντως  η μάσκα της Δούκισσας.

ΚΑΜΙΛΑ4

MAREVA

karolos2

gianna

Φωτογραφίες από Eurokinissi και Intime