Ελλάδα

Κορωπί: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που σκότωσε το γιo του, το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Κορωπί: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που σκότωσε το γιo του, το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας
Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο 76χρονος που σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί.

Στο γραφείο του εισαγγελέα στο κτήριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 76χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί τη Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθεί.

Σε βάρος του αναμένεται να ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί, όταν ένας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα μετά από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Η μακροχρόνια ανεργία του 48χρονου φαίνεται πως ήταν η αιτία του κακού καθώς βρισκόταν σε διαρκείς προστριβές με τον πατέρα του.

Ο άλλος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.