Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ώρα απαντήσεων για τον ύποπτο Γεωργιανό, τρέχουν οι εξελίξεις (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Ώρα απαντήσεων για τον ύποπτο Γεωργιανό, τρέχουν οι εξελίξεις (βίντεο)
Στις Αρχές υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται, από τον Εβρο, όπου συνελήφθη με πλαστά έγγραφα πριν περάσει τα σύνορα. Ραγίζει... καρδιές η μητέρα της Καρολάιν.

Την ώρα που οι εκτεταμένες έρευνες των Αρχών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, με σκοπό να οδηγηθούν στη σύλληψη των δραστών, μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) από τον Έβρο, όπου συνελήφθη, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με πλαστά έγραφα στη Βουλγαρία, ο γεωργιανός ύποπτος. Στις Αρχές υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της Καρολάιν...

Πιο αναλυτικά, ο 30χρονος Γεωργιανός πρόκειται να εξεταστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, από αδίστακτους κακοποιούς, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ο αλλοδαπός φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία η οποία διαπράχθηκε, τον περασμένο Μάρτιο, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι, τους οποίους οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν, όπως και την οικιακή βοηθό τους και διερευνάται εάν εμπλεκεται και στη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζουν να εστιάζονται σε σεσημασμένους κακοποιούς, που έχουν διαπράξει με ιδιαίτερη βιαιότητα ληστείες, ενώ τα εργαστηριακά ευρήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις κακοποιοί παρέμειναν για πολλή ώρα, αναμένεται να «ρίξουν φως» στην υπόθεση.

Δε θα προκύψουν στοιχεία από την επικήρυξη – Τι λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τις έρευνες

Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε ότι η αυτοψία στον χώρο και η εξέταση των στοιχείων είναι αυτή που θα οδηγήσει τις Αρχές στη σύλληψη των δραστών: «Σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζεται μια αναπαράσταση στον χώρο».

Αναφερόμενος στην επικήρυξη των δραστών, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι και βάσει παλαιότερης εμπειρίας, οι επικηρύξεις δε φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή εκτίμησε ότι δε θα υπάρξουν πληροφορίες.

«Δε νομίζω να υπάρξει αποτέλεσμα από πλευράς πληροφοριών. Ουδέποτε είχαμε πληροφόρηση από τις επικηρύξεις», σημείωσε, επισημαίνοντας πως ό,τι προκύψει θα γίνει από τις έρευνες και την ανάλυση των στοιχείων.

«Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της Καρολάιν: «Έχουμε το μωράκι που μας άφησε το κοριτσάκι μας»

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο «Star», λίγες ώρες ώρες μετά την κηδεία του μονάκριβου παιδιού της εξομολογείται πως το εγγονάκι της, η μικρή Λυδίαιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο «Star», λίγες ώρες ώρες μετά την κηδεία του μονάκριβου παιδιού της εξομολογείται πως το εγγονάκι της, η μικρή Λυδία, είναι πλέον το στήριγμα και η δύναμή της. «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας», λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δεν πρόλαβε να δει το κοριτσάκι της να μεγαλώνει.

Παράλληλα, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αφού στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και συγκεκριμένα τρίχες που φέρεται να ανήκουν σε έναν από τους εγκληματίες.

Διαβάστε ακόμα:

«Κάνε την να σωπάσει»: Νέα στοιχεία «φωτιά» για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Η συγκινητική ανάρτηση του 33χρονου πιλότου για την Καρολάϊν, «Για πάντα μαζί» (φωτο)

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει το τραγούδι που έγραψαν οι φίλοι της Καρολάιν για το χαμό της (βίντεο)