Ελλάδα

Η Καίτη Γαρμπή ζητά δικαίωση για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

Η Καίτη Γαρμπή ζητά δικαίωση για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά Φωτογραφία: Facebook Καίτη Γαρμπή
Θύελλα αντιδρ΄άσεων έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Διάσημοι και μη κάνουν σχόλια στα socia media από την πρώτη στιγμή. Η Καίτη Γαρμή θ΄έλησε επίσης να στείλει το δικό της μήνυμα μετά την τραγική εξιγνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετά από 37 ημέρες κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος.

Όπως αποδείχτηκε, ο δολοφόνος της 20χρονης ήταν ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του την Πέμπτη (17/06) μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών.

Άλλωστε, τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει ο 33χρονος πιλότος. Ο συζυγός της λοιπόν έστησε τη δολοφονία της και μάλιστα την έπνιξε στον ύπνο της αφού φρόντισε να είναι «τυφλές» οι κάμερες ασφαλείας,

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε την πράξη του, στα social media έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και όλοι ζητούν δικαίωση για τη γυναικοκτονία.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Καίτη Γαρμπή. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Να έχεις ονειρευτεί μια ζωή μαζί του κι αυτός να βάζει τέλος στη δική σου ζωή...Να απονεμηθεί δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος!» γράφει η διάσημη τραγουδίστρια και πλήθος κόσμου συμφωνεί μαζί της.

{https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1405587237585227782?s=20}