Ελλάδα

Συγκινεί η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας για την προσπάθεια να γίνει μητέρα - Το φύλο των διδύμων (βίντεο)

eurokinissi eurokinissi
Μια ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θέση της γυναίκας σήμερα, το γάμο της και την προσπάθεια της να γίνει μητέρα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες την Δευτέρα του Πάσχα (03/05/21) και σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα, όποτε η χαρά θα είναι... διπλή.

Μιλώντας για τον γάμο και τον σύζυγό της, αποκαλύπτει ότι εκείνος δεν την γνώριζε. «Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, κάναμε πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και συμβολισμό».

Αναφορικά με τα κεφάλαια εγκυμοσύνη και μητρότητα, η βουλευτής της ΝΔ αναφέρει ότι για την ίδια είναι ευλογία. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να βιώσουν την μητρότητα, όμως έχουν λόγους που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν το θες πραγματικά και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς, έχω περάσει την απογοήτευση αυτή. Αν μία γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει πλέον και η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ.

Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη γιατί κάτι που είχα βγάλει ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες... «ας το αφήσω». Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία».

«Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά χωρίς να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη, αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών.

«Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα» συμπλήρωσε.