Ελλάδα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δεν πιστεύαμε ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είχα καμία εμπλοκή» λέει ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

eurokinissi eurokinissi
Ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, «σπάει» τη σιωπή του και αναφέρεται στην υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ σε όλη τη χώρα με την εξέλιξή της.

Ο 30χρονος αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της 20χρονης και σημειώνει ότι δεν υπήρξαν αλλεπάλληλες καταθέσεις του στις Αρχές.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ή από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω , αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Ο αδελφός του πιλότου, αναφέρει πως μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος της Καρολάιν, ο ίδιος και όλη η οικογένεια του πιλότου, στεκόταν στο πλευρό του και προσπαθούσαν να του συμπαρασταθούν, αλλά και να τον προστατέψουν από τα Μέσα Ενημέρωσης που ήδη άφηναν αιχμές εναντίον του.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε "αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν" και ότι "έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά". Ήμασταν στην κατάσταση "πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι". Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ», τόνισε.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα από τα δημοσιεύματα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Κάρολαϊν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».

«Εφημερίδα έγραψε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση».