Ελλάδα

Ο σύντροφος του μοντέλου με την κοκαΐνη σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή: Η Έλενα είναι αθώα, έκανα λάθος

Ο σύντροφος του μοντέλου με την κοκαΐνη σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή: Η Έλενα είναι αθώα, έκανα λάθος
Ο σύντροφος της 28χρονης Έλενας Πολυχρονοπούλου, ισχυρίζεται ότι τον απειλούσαν για να μεταφέρει τα ναρκωτικά που δεν ήταν δικά του, ζητά συγγνώμη από τη φίλη του γιατί, όπως υποστηρίζει, την έμπλεξε άδικα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου, το οποίο συνελήφθη με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της στην Γλυφάδα.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται το γνωστό μοντέλο επιμένει για την αθωότητα του και ισχυρίζεται πως την παγίδεψαν, τοποθετώντας 35 φιξακια κοκαΐνης στο πολυτελές τζιπ της, με αποτέλεσμα μετά από έλεγχο στη Γλυφάδα να την συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ρεγγινίδης και σύντροφος του 28χρονου μοντέλου και παίκτριας του «Power of Love» Ελενας Πολυχρονοπούλου σπάει τη σιωπή του και μέσα από το κελί της λεγόμενης «ελληνικής πτέρυγας» των φυλακών μιλάει στο «ΘΕΜΑ».

Αποφάσισα να μιλήσω γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα κυρίως στο κομμάτι που αφορά στην Ελενα», λέει με σταθερή φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής και στη συνέχεια ξεδιπλώνει όλο το κουβάρι της υπόθεσης με τη «λευκή κυρία», περιγράφει τις δέκα ημέρες πίσω από τα κάγκελα και τη ζωή του με την αγαπημένη του, η οποία βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά του, σε άλλο κελί της γυναικείας πτέρυγας, προφυλακισμένη για την ίδια υπόθεση.

Σημεία από τη συνέντευξη

Ξεκινώντας τη συζήτηση ο Δημήτρης Ρεγγινίδης δίνει το στίγμα του: «Σε όλη μου τη ζωή έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά. Από τα 13 μου δουλεύω. Καλοκαίρια σεζόν και χειμώνα στην Αθήνα. Εχω υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο. Εχω κάνει πράγματα τα οποία τα κάνουν φυσιολογικά άτομα. Δουλεύω, πήγα στρατό, έχω λευκό ποινικό μητρώο, δεν με έχουν σταματήσει ποτέ, δεν έχω ούτε αυτόφωρο.

Ζούσα σε ένα μικρό σπίτι 50 τετραγωνικών, το οποίο δεν είναι δικό μου, είναι με ενοίκιο, δεν έχω στο όνομά μου περιουσία και αυτά τα ναρκωτικά που κατέσχεσαν δεν ήταν δικά μου. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό το γνωρίζουν και οι αστυνομικοί. Δεν μου ανήκουν. Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έκανα λάθος. Ηταν λάθος αυτό που έκανα, το ξέρω. Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα και το έχω μετανιώσει».

Στη συνέντευξη ο Ρεγγίδης αναφέρθηκε στη ζωή του με την Έλενα για την οποία όπως είπε δεν ξέρει αν θα καταφέρει ποτ΄έ να τον συγχωρέσει ενώ, αποκάλυψε μάλιστα οτι προσπάθησε να της μιλήσει για να της ζητήσει συγνώμη αλλά εκείνη αρνήθηκε.

elena1Όπως επεσήμανε, αυτό πυο χρεώνουν στην Έλενα είναι οτι πληγε να πετάξει ναρκωτικά στην τουαλετα σύμφωνα με κατάθεση του αστυνομικού ωστόσο, αυτό δεν ισχύει.

Για τον ίδιο είπε το έκανε για να καλύψει ένα χρέος και πως περιμένει να κατηγορηθεί και να πληώσει μόνο για τη μεταφορά ενώ σε ερώτηση για το με ποιούς συναναστρέφεται στις φυλακές αποκάλυψε οτι βρισκεται σε θάλαμο στον Κορυδαλλό με έναν μεγάλο σε ηλικία κύριο. με τον οποίο δεν μιλάει.

Το μέλλον

Προσπαθώ με τον δικηγόρο μου τον κ. Σταύρο Γεωργόπουλο να μαζέψω όσο περισσότερα στοιχεία μπορώ κυρίως για τη ζωή που έκανα πριν. Γιατί έκανα μια ζωή πολύ απλή. Ούτε με μεγάλα σπίτια, ούτε με λεφτά και ταξίδια. Γιατί κάποιοι είπαν πράγματα και πήγαν να με βγάλουν ότι κάνω μεγάλη ζωή.

Σε ερώτηση για το πως βλέπει το μέλλον του με την Έλενα αποκάλυψε οτι δεν ξέρει τι θα γίνει και προτεραιότητα του τώρα είναι να φύγει εκείνη από τη φυλακή.

Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Η προτεραιότητά μου είναι να φύγει η Ελενα από εδώ. Η κοπέλα δεν φταίει σε τίποτα. Οσο για εμένα, περιμένω να ακούσω την ποινή μου για τη μεταφορά. Μόνο γι’ αυτό. Τη μεταφορά. Να περάσει να τελειώσει και μετά θα δούμε. Να είμαστε καλά.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες για να βρει ποιοι είναι αυτοί που το απόγευμα της 16ης Σεπτεμβρίου παρέδωσαν στον 32χρονο τα 7,8 κιλά κοκαΐνης στη Νέα Σμύρνη, ποιοι είναι οι dealers και το πελατολόγιο του συγκεκριμένου καρτέλ σε Κολωνάκι και νότια προάστια.

elena2

Τι λέει ο Κούγιας για την υπόθεση

Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορουμένης, η οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά, Αλέξη Κούγια, μετά από αναλύσεις που έγιναν δεν βρέθηκαν αποτυπώματα της ίδιας στα φιξάκια.

"Δε βρέθηκε ζυγαριά και μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι της αλλά ούτε και τα αποτυπώματά της στα φιξάκια. Το συγκλονιστικό είναι ότι δεν βρέθηκαν ούτε άλλου προσώπου τα αποτυπώματα. Κάποιος είχε φρονήσει να μην υπάρχουν αποτυπώματα", είπε ο ποινικολόγος

Κατεπέκταση, όπως σημειώνει ο κ. Κούγιας, "αυτός που τα έβαλε εκεί φορούσε γάντια", ενώ γάντια δεν βρέθηκαν ούτε στο αυτοκίνητο αλλά ούτε και στο σπίτι του μοντέλου.

Επιπλέον, "δεν βρέθηκαν ούτε των αστυνομικών τα αποτυπώματα πάνω στα ναρκωτικά", κάτι που προκαλεί ερωτηματικά αφού κανένας τους, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους δε φορούσε γάντια.

"Γύρω από το σπίτι της δεν υπάρχουν κάμερες που σημαίνει ότι κάποιος το γνώριζε αυτό, το είχε μελετήσει", καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας