Ελλάδα

Ο Superman κάνει coming out ως bisexual

Twitter Twitter
Ο νέος Superman θα είναι bisexual και θα ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με τον άντρα καλύτερό του φίλο, όπως αποκάλυψε η DC Comics την Δευτέρα.

To στερεότυπο του στρέιτ σούπερ ήρωα φαίνεται πως εγκαταλείπει ο κατεξοχήν υπεράνθρωπος, ο Σούπερμαν, καθώς οι δημιουργοί του κόμικ αποφάσισαν να τολμήσουν μια διαφορετική προσέγγιση στη σεξουαλική ταυτότητα του αγαπημένου ήρωα, με αποτέλεσμα στη νέα ιστορία που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, να τον δούμε να δημιουργεί ερωτική σχέση με έναν άνδρα φίλο και συνάδελφό του.

Η DC Comics χαρακτηρίζει την απόφασή της αυτή «τολμηρή» με το νέο Superman να είναι ο γιος του θρυλικού Κλαρκ Κέντ και της επίσης θρυλικής Λόις Λέιν.

«Η ιδέα της διαδοχής του Κλαρκ Κεντ από άλλον έναν λευκό στρέιτ σωτήρα έμοιαζε με χαμένη ευκαιρία», δηλώνει ο Τομ Τέιλορ, που συγγράφει τη σειρά.

Προσθέτει ότι «ένας νέος Σούπερμαν θα πρέπει να δίνει νέες μάχες, με αληθινά προβλήματα στον κόσμο, στα οποία θα αντιστέκεται ως ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο».

«Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες, και αξίζει να βλέπουν τους εαυτούς τους στους ήρωες», επισημαίνει ο κ. Τέιλορ. «Για τόσους ανθρώπους, το να δουν τον δυνατότερο υπερήρωα στα κόμικς να αποκαλύπτει τον προσανατολισμό του είναι απίστευτα ισχυρό», τονίζει.

Όλα αυτά μόλις δυο μήνες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε πως και ο πιστός συνοδοιπόρος του Μπάτμαν, ο Ρόμπιν, θα εμφανίζεται να έχει σχέση με άντρα.

 {https://www.instagram.com/p/CU5Uj5YD0qw/?utm_source=ig_embed}

NETWORK