Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα», τι ομολόγησε στις συγκρατούμενές της η Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα», τι ομολόγησε στις συγκρατούμενές της η Κακαράντζουλα
Συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα μεταφέρει πως πρόκειται για έναν ψυχρό άνθρωπο που δεν έχει μετανιώσει για τίποτα - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μέσα στην φυλακή

Συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα αποκάλυψε πως η κατηγορούμενη για την άγρια επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν είχε συμπεριφορά «ενός ανθρώπου που έχει κατανοήσει την πράξη του», αλλά ούτε και ενός ανθρώπου που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται, τι συμβαίνει και γιατί.

«Δεν ήταν απομονωμένη, κλεισμένη στον εαυτό της, ήταν κοινωνική» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

Στο ερώτημα αν η Έφη Κακαράντζουλα έλεγε κάτι στη φυλακή για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η συγκρατούμενή της απάντησε:

«Τη ρωταγάνε «ρε κορίτσι μου γιατί το έκανες αυτό;». Δεν μίλαγε. Στην αρχή δεν μίλαγε καθόλου, κι επειδή μίλαγα και με τις κοπέλες στον Κορυδαλλό, γιατί κατεβαίναμε για μεταγωγές και από τη Θήβα, ήταν αυτές οι ερωτήσεις που της έκαναν.

Δεν έλεγε ότι το είχε μετανιώσει. Το μόνο που έλεγε ήταν "Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα". Αυτό. "Έγινε…". Μόνο αυτό έλεγε».

«Ψυχρός άνθρωπος, χωρίς συναίσθημα, χωρίς ευαισθησία»

«Όταν την κοίταζα στα μάτια έβλεπα έναν ψυχρό άνθρωπο, χωρίς κανένα συναίσθημα, χωρίς καμία ευαισθησία», συμπλήρωσε η συγκρατούμενή της.

«Ακόμα και το χαμόγελό της όταν σου έλεγε "έλα βρε εντάξει" ήταν παγωμένο. Σε έκοβε από πάνω μέχρι κάτω.

Ένας άνθρωπος ψυχρός που θα μπορούσε να περάσει στο άλλο άκρο και συνεχίζει να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει, που θα ζητήσει συγγνώμη…

Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για κάτι. Δεν θέλει να τη λυπούνται», κατέληξε η συγκρατούμενή της.