Ελλάδα

Thug Slime: Το προφητικό τραγούδι του ράπερ, που μιλούσε για μαχαιριές λίγες ημέρες πριν τη συμπλοκή (βίντεο)

Instagram Instagram
Ο ράπερ Thug Slime που συνεχίζει να κρατείται στο ΑΤ Κολωνού για την επίθεση με μαχαίρι στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό χθες βράδυ, είχε «βγάλει» πριν από λίγες ημέρες τραγούδι που μιλούσε για μαχαιριές

Λίγες μέρες πριν το έγκλημα για το οποίο ακόμα κρατείται ο ράπερ, είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο του τραγούδι το οποία για μιλάει για μαχαιρώματα σε δρόμους.

Δεν απάντησα εχθές, συγγνώμη γλυκιά μου μα έπεσαν μαχαιριές τραγουδά στο verse 3 ο Thug Slime, που από χθες το βράδυ κρατείται για επίθεση με μαχαίρι στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό σε συμπλοκή που είχε με άτομα αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής!

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Ο ράπερ, που συνεχίζει να κρατείται στο ΑΤ Κολωνού, φέρεται να τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν και τρία να προσαχθούν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για άγνωστο έως τώρα λόγο, συνεπλάκησαν πέντε άτομα ενώ τα δύο που τραυματίστηκαν χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο.

Η ΕΛΑΣ ερευνά το περιστατικό και έχει προχωρήσει στην προσαγωγή τριών ατόμων.

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα σε καφετέρια επί της οδού Λένορμαν 158.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου η ζωή τους αν ο ένας ειναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Thug Slime: Ποιος είναι ο 25χρονος ράπερ που κρατείται για αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό

Τα τραγούδια του 25χρονου Thug Slime έχουν εκατομμύρια προβολές. Το τραγούδι «DNA» έχει σχεδόν 4 εκατ. προβολές και ακολουθεί το «Blackout» με 3,1 εκατ. - Στο τραγούδι Trifila τραγουδά με Light και Mad Clip.

{https://youtu.be/gfLzW91jlcY}

Ο 24χρονος με καταγωγή από την Βουλγαρία και τη Νιγηρία κάνει θραύση στο ελληνικό Youtube με τα τραγούδια του, καθώς έχουν εκατομμύρια προβολές. Συνεργάζεται με δισκογραφική εταιρεία που έγινε γνωστή από τον Light και τον Mad Clip που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. «Είμαι καλλιτέχνης, δεν είμαι gangster», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε άλλο σημείο είχε πει πως «μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον, με έχουν επηρεάσει πολύ οι ιστορίες που άκουγα. Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς «πρέπει να είναι ένας άντρας».

Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε. Είναι μια ωραία γειτονιά τα Σεπόλια, όπου όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως σε κάθε γειτονιά. Δεν είναι γειτονιά που σε αναγκάζει να βγεις σκληρός. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν delivery, παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, το τι θα γίνεις είναι θέμα επιλογών, ξεκάθαρα».

@thuggslime

##thugslime ##thugslime_offisial?? ##slatt

♬ Gio Melody Thug Slime Block Star - Thug Slime