Ελλάδα

Απεργία: Απίστευτες ουρές για μια θέση στα λεωφορεία (εικόνες, βίντεο)

Απεργία: Απίστευτες ουρές για μια θέση στα λεωφορεία (εικόνες, βίντεο)
Ο κόσμος κάνει ουρές για να μπορέσει να μπει στα λεωφορεία, καθώς είναι τα μόνα μέσα μαζί με τα τρόλεϊ που λειτουργούν μετά την 24ώρη απεργία σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό.

Συνωστισμός στις στάσεις των λεωφορείων καταγράφεται από το πρωί ενώ ακόμη και τώρα, νωρίς το μεσημέρι που η κίνηση είναι περιορισμένη, ο κόσμος σχηματίζει ουρές περιμένοντας τα μοναδικά μέσα μαζικής μεταφοράς που κυκλοφορούν σήμερα, μετά την απεργία.

Όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο του Dnews, οι πολίτες προσπαθούν να τηρούσαν τα μέτρα ωστόσο η ροή της συγκοινωνίας δεν είναι συχνή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρές και πολλές εστίες μετάδοσης κορονοϊού στις στάσεις.

{https://www.youtube.com/watch?v=xUroAjNTbZA}

eirini1

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους καταγγέλλουν ότι ακόμη και σήμερα, ημέρα γενικής απεργίας οι συνεργαζόμενες ιδιωτικές εταιρίες (ΚΤΕΛ) δεν έχουν δρομολογήσει επιπλέον λεωφορεία διότι η σύμβαση με το δημόσιο είναι «προβληματική».

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ούτε οι συμβάσεις για τον τρόπο λειτουργίας και δρομολόγησης των οχημάτων.

Εξαιτίας αυτού άλλωστε προκλήθηκε και το τραγικό δυστύχημα στις αρχές της εβδομάδας στους συρμούς του ηλεκτρικού στον άγιο Νικόλαο.