Ελλάδα

Στον εισαγγελέα οι τρεις από τους πέντε δραπέτες της Κρήτης

Στον εισαγγελέα οι τρεις από τους πέντε δραπέτες της Κρήτης
Στον εισαγγελέα Χανίων μεταφέρθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τρεις από τους πέντε κρατούμενους που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς - 34, 32 και 29 ετών - ενώ ο 43χρονος Αλβανός και ο 35χρονος Πακιστανός αναζητούνται ακόμη από τις αρχές.

 Υπενθυμίζεται πως οι τρεις άνδρες μετά την απόδρασή τους από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, μαζί με τους δύο βαρυποινίτες οι οποίοι ακόμη διαφεύγουν, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να φτάσουν στο Ηράκλειο.

 Σύμφωνα με το creta24.gr, oι αστυνομικοί, που είχαν εξαπολύσει κυνηγητό, εντόπισαν το μεσημέρι στο δήμο Μυλοποτάμου ένα ημιφορτηγό με το οποίο φαίνεται ότι διέφυγαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή της Χανιώπορτας αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το δεύτερο όχημα το οποίο φέρεται να έκλεψαν οι κρατούμενοι από περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου.

Οι άνδρες συνελήφθησαν τελικά στο κέντρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας εξ αυτών είχε την κατοχή του ένα μαχαίρι.