Ελλάδα

Απαγωγή επιχειρηματία: Καταβεβλημένος και με ξυρισμένο κεφάλι επιστρέφει στο σπίτι του (βίντεο)

Πηγή: intime Πηγή: intime
Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, έπειτα από 70 ημέρες.

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται, ότι οι απαγωγείς, που τον άφησαν ελεύθερο στην περιοχή του Τατοΐου, ζητούσαν λύτρα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Από εκεί πήρε ταξίδι και επέστρεψε σπίτι του! 

Για την ώρα δεν έχει δεν γίνει γνωστό το ύψος του ποσού που κατέβαλε η οικογένειά του.

Ο επιχειρηματίας πρόκειται να καταθέσει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το χρονικό της απαγωγής

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου, όταν ο επιχειρηματίας επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι του στο Ντράφι. Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν, ενώ φαίνεται πως τον παρακολουθούσαν από καιρό και τη νύχτα εκείνη κινήθηκαν αστραπιαία, καθώς χρειάστηκαν μόλις 60 δευτερόλεπτα για την απαγωγή.

Την ώρα της απαγωγής ο 40χρονος μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με μια φίλη του, η οποία άκουσε τις φωνές των δραστών και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες επικοινώνησαν πολύ γρήγορα σε σχέση με αντίστοιχα περιστατικά, με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ έστειλαν και μια φωτογραφία του.

Ο πατέρας του περιγράφει όλα όσα συνέβησαν 

«Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα», λέει ο πατέρας του χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 40χρονος άνδρας απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων ύψους 800.000 ευρώ. Σήμερα επέστεψε στο σπίτι του, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

«Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε. Ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρισει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα» αποκαλύπτει ο πατέρας του 40χρονου επιχειρηματία.