Ελλάδα

Ούτε δίωξη σε βάρος του «Ινδιάνου» που έμεινε 7 μήνες στη φυλακή για επεισόδια στα οποία δεν συμμετείχε (βίντεο)

eurokinissi eurokinissi
Επιβεβαιώνεται και από τον εισαγγελέα το πρωτοφανές φιάσκο των διωκτικών αρχών οι οποίες κρατούσαν επί 7 μήνες έναν άνθρωπο για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη στα οποία δεν συμμετείχε.

Την απαλλαγή του Α.Μ., του λεγόμενου «Ινδιάνου» για όλες τις κακουργηματικές κατηγορίες που σχετίζονται με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη πριν περίπου ένα χρόνο, ζήτησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Η εισήγηση του εισαγγελέα έρχεται να επιβεβαιώσει το φιάσκο των διωκτικών αρχών, που συνέλαβαν και κρατούσαν επί 7 μήνες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, έναν άνθρωπο που όπως  επιβεβαιωνόταν και από βιντεοληπτικό υλικό την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από τον χώρο.

{https://www.youtube.com/watch?v=TlJbDhdp0KY}

Ο «Ινδιάνος» είχε συλληφθεί με την κατηγορία πως ήταν εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή του, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή, κίνηση η οποία οδήγησε στον ξυλοδαρμό του. Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Διονύσιος Πολυζωγόπουλος «δεν υπάρχουν καθόλου ενδείξεις για παραπομπή του σε δίκη, γι αυτό πρέπει να μη γίνει κατ' αυτού κατηγορία». Παράλληλα πρότεινε να παύσουν και όλα τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί, όταν αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Οκτώβριο.