Ελλάδα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μετά το φονικό τροχαίο στη Μονεμβασιά (εικόνες, βίντεο)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μετά το φονικό τροχαίο στη Μονεμβασιά (εικόνες, βίντεο)
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται στο φως από το φονικό τροχαίο στη Μονεμβασιά που επέφερε τον τραγικό θάνατο των δύο ηλικιωμένων ανθρώπων.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μετά το σοκαριστικό τροχαίο στη Μονεμβασιά, που συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους με το αυτοκίνητό του.

Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν -μεταξύ άλλων-  ίχνη από τα λάστιχα στο δρόμο, που αποδεικνύουν την ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί και αύριο απολογείται στην ανακρίτρια.

Επίσης, φαίνονται τόσο το χτυπημένο δίκυκλο όπου επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένοι καθώς και το λευκό όχημα μαζί με το (τρακαρισμένο) περιπολικό της ΕΛΑΣ που χρησιμοποιήθηκε για να σταματήσει ο οδηγός του οχήματος, που προκάλεσε το μακελειό.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο συγκλονίζει με ΄όσα περιγράφει για το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί πώς ήξερε και τους τρεις, τον δράστη και τα δύο θύματα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για τα όσα εκτυλίχθηκαν. "Δεν νομίζω ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους ή ότι υπήρχαν προηγούμενα" ανέφερε.

"Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, το μυαλό μου δεν πάει πουθενά" τόνισε. "Δεν γίνεται να μην καταλάβει ότι τον έσερνε. Γύρισε και παρέσυρε και τον άλλον. Τρελάθηκε".

Σύμφωνα με τον κ. Κάλλα ο 52χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς "Πείτε μου ότι έβλεπα όνειρο".

Παράλληλα ο αυτόπτης μάρτυρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο.

mon1

«Κλασική περίπτωση μανιοκαταθλιπτικού» λέει ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος του 52χρονου οδηγού και δράστη, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με ψυχιατρική πάθηση.

«Είμαι έκπληκτος γιατί διαβάζοντας τις μαρτυρικές καταθέσεις των ανθρώπων που τον συνάντησαν λίγα λεπτά πριν και περιγράφουν τη συμπεριφορά του, πώς υπήρξε εισαγγελέας που άσκησε ποινική δίωξη στον άνθρωπο αυτόν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πρόκειται για μια κλασική περίπτωση μανιοκαταθλίψεως».

mon4

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, υπήρξαν άνθρωποι που ενημέρωσαν την αδερφή του 52χρονου για την κατάστασή του, η οποία όμως δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει σοβαρό θέμα. Η δικαιοσύνη λειτουργεί με άλλους όρους, όχι με το θυμικό. Υπάρχουν 7 καταθέσεις ανθρώπων που τον είδαν και καταθέτουν ότι έκανε πράγματα αλλοπρόσαλλα». 

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο 52χρονος παραμένει στα κρατητήρια «αντί να πάει σε ένα ψυχιατρείο και συγχρόνως τον υποχρεώνουν να απολογηθεί ενώ εγώ αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του».

monemvasia egklima autokinito1.jpg

Φωτογραφίες από το σημείο του τραγικού συμβάνοντας παρουσιάστηκαν (και) σε ρεπορτάζ του Mega (σκληρές εικόνες):