Ελλάδα

Bazaar Αγάπης από τον Αρμένικο Κυανού Σταύρο την Κυριακή

Bazaar Αγάπης από τον Αρμένικο Κυανού Σταύρο την Κυριακή
Tα έσοδα του Bazaar διατίθενται στα φιλανθρωπικά προγράμματα του ΑΚΣ για την πραγματοποίηση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών σκοπών του σωματείου, με επίκεντρο το παιδί.

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για το παιδί», ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός (ΑΚΣ), διοργανώνει και φέτος για 24η διαδοχική χρονιά το Bazaar Αγάπης, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» του Δήμου Νίκαιας (Θηβών 243, Νίκαια), την Κυριακή 22 Μαΐου (11π.μ.- 5μμ).

Ο ΑΚΣ είναι γυναικείο φιλανθρωπικό σωματείο με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Ιδρύθηκε το 1924 και από τότε συνεχίζει άοκνα το κοινωνικό του έργο προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξή σε όσους την χρειάζονται.

Οι επισκέπτες του Bazaar μπορούν να προμηθευτούν πρωτότυπες κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους, εδέσματα από την αρμένική παράδοση όλα σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα, καθώς τα έσοδα του Bazaar διατίθενται στα φιλανθρωπικά προγράμματα του ΑΚΣ για την πραγματοποίηση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών σκοπών του σωματείου, με επίκεντρο το παιδί.