Ελλάδα

Χαλάνδρι: Χωρίς δίπλωμα και ζώνη ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο, πληροφορίες ότι έκαναν «κόντρες»

Χαλάνδρι: Χωρίς δίπλωμα και ζώνη ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο, πληροφορίες ότι έκαναν «κόντρες»
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι όπου έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος, πιθανότατα σε αυτοσχέδιους αγώνες με φίλο του.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία με το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, το οποίο και κόστισε τη ζωή ενός 18χρονου. Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, φαίνεται πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη, ενώ η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε στο πλαίσιο αυτοσχέδιας κόντρα με επίσης νεαρό φίλο του. 

Οκτώ πυροσβέστες χρειάστηκε να επιχειρήσουν στο αυτοκίνητο του 18χρονου που είχε μετατραπεί από τη σύγκρουση σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ώστε να τον απεγκλωβίσουν.

Ο 20χρονος φίλος του 18χρονου νεκρού έχει συλληφθεί. Μετά από καταθέσεις κατοίκων της περιοχής αλλά και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, οι Αστυνομικοί του Α/Τ Αγίας Παρασκευής κάλεσαν τον 20χρονο για κατάθεση και έπειτα τον συνέλαβαν.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης οδήγησης.