Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 53χρονος για κατάχρηση ανηλίκου

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 53χρονος για κατάχρηση ανηλίκου Φωτογραφία: INTIME
Στη φυλακή οδηγείται ο 53χρονος που καταγγέλθηκε για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα 13χρονη και μηνυτή τον πατέρα της, στη Θεσσαλονίκη.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε τρία χρόνια φυλάκιση και αποφάσισε ότι ο 53χρονος θα εκτίσει τους τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή, ενώ το υπόλοιπο της ποινής έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος φέρεται να προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε σεξουαλικού περιεχομένου γεγονότα, με αναφορές -μεταξύ άλλων- σε πορνογραφικές ταινίες.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου. Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν (και κοιμόταν) η φίλη της.

Την ίδια μέρα η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία και η αυτόφωρη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και γι' αυτό δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ