Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στεφανίδη - Κινδύνεψε να καεί το σπίτι της στην Παλλήνη

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στεφανίδη - Κινδύνεψε να καεί το σπίτι της στην Παλλήνη
Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς το σπίτι της στην Παλλήνη κινδύνεψε να τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ η μεγάλη φωτιά στην περιοχή μαίνεται.

Με μία ανατριχιαστική ανάρτηση, η μητέρα της «χρυσής» Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, έκανε γνωστό ότι η οικία τους καίγεται και μάλιστα τόνισε ότι παρακoλουθεί από την τηλεόραση τις δραματικές εξελίξεις αφού έχουν απομακρυνθεί από το σημείο εδώ και ώρες.

Παράλληλα, η κυρία Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη απηύθυνε έκκληση για νερό, το οποίο έχει τελειώσει.

«Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας» ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα μία νέα, η οποία έλεγε: «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Η μητέρα της πρωταθλήτριας, Ζωή Βαρέλη σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ,  ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση επισημαίνοντας ωστόσο, ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί όμως άλλες οικογένειες στο συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά.

Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση.

Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο».

Ο πατέρας της Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας για την φωτιά στο Πανόραμα της Παλλήνης, είπε στον Alpha.

«Από χθες το βράδυ. Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές», ξεκαθαρίζοντας πως τελικά το δικό του σπίτι δεν κάηκε, αλλά υπέστησαν ζημιές τα διπλανά».