Ελλάδα

Τραγικό: Αγνοούνταν από τον Ιούλιο ενώ ήταν νεκρός στα αζήτητα νοσοκομείου

Τραγικό: Αγνοούνταν από τον Ιούλιο ενώ ήταν νεκρός στα αζήτητα νοσοκομείου Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Μια θλιβερή ιστορία αποκαλύφθηκε πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης ενός 58χρονου, που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος αλλά βρισκόταν για πολύ καιρό στα αζήτητα το νοσοκομείου.

Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια εξαφάνισης του 58χρονου που είχε χαθεί από το Αιγάλεω και είχε εκδοθεί missing alert πριν από καιρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο 58χρονος βρισκόταν στα αζήτητα του νοσοκομείου από τις 16/07/22, πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του.

Η περιπέτειά του έληξε τραγικά, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Ο 58χρονος νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο από τις 16/07/22, πρώτη ημέρα τις εξαφάνισής του, ο οποίος και κατέληξε στις 05/08/2022.

Για μία ακόμη φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται αντιμέτωπο με την έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και με την κακή διαχείριση των περιστατικών εξαφάνισης καθώς (όπως υποστηρίζει):

- Οι οικείοι του ενημερώθηκαν μόλις εχθές για την τραγική του κατάληξη, παρόλο που κατά τη διάρκεια νοσηλείας του είχε μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα.

- Προς το παρόν, δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση για το πού βρίσκεται η σορός του εκλιπόντα, κάνοντας οι ίδιοι μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να ενημερωθούν, μέσα στο πένθος που βιώνουν.