Ελλάδα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Καβάλα: Βρήκαν σημείωμα οι αστυνομικοί, τι είπε ο πατέρας του 56χρονου (βίντεο)

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Καβάλα: Βρήκαν σημείωμα οι αστυνομικοί, τι είπε ο πατέρας του 56χρονου (βίντεο) Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Νέα στοιχεία προκύπτουν για την αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία, που διαδραματίστηκε στη Λεκάνη Καβάλας, όταν 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του και το μόλις δέκα μηνών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έρευνα που διενέργησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου ζούσε ο 56χρονος κτηνοτρόφος, βρέθηκε ένα σημείωμα.

Είναι άγνωστο για την ώρα τι αναγράφεται σε αυτό, όμως, οι αστυνομικοί το έχουν συλλέξει μαζί με άλλα στοιχεία από την έρευνα που συνεχίζουν για το οικογενειακό δράμα που παίχτηκε σήμερα στην περιοχή Λεκάνη της Καβάλας.

Ακόμη, λέγεται ότι ενώ η μητέρα και το παιδί στέκονταν όρθιοι, ο 56χρονος τους πυροβόλησε πισώπλατα και τους σκότωσε.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει ο πατέρας του θύτη και αυτόχειρα, ο οποίος ανέφερε ότι δεν είχε επαφές με τον γιο του, και μάλιστα τον χαρακτήρισε «τρελό» από τη στιγμή που προχώρησε σε ένα τέτοιο έγκλημα και μετά αυτοκτόνησε.

«Το πρωί καλά έφυγε από δω. Δεν ξέρω τι έγινε... Ένας τρελός είναι. Για να σκοτώσεις ένα παιδί και να αυτοκτονήσεις» είπε ο πατέρας του 56χρονου κτηνοτρόφου, μιλώντας στην κάμερα του τοπικού enanews.gr.

Ο ίδιος είχε αποστασιοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον γιο του και δεν είχε καμία επαφή. Ωστόσο, γνώριζε ότι είχε χωρίσει με την σύζυγο του η οποία ήταν γερμανικής καταγωγής και είχε ακούσει ότι η γυναίκα ήθελε να φύγει στη Γερμανία με το παιδί.

«Δεν είχα παρτίδες με το γιο μου. Μόνος μου είμαι, είμαι 86 χρονών. Τρελός είναι. Για να σκοτώσεις ένα παιδί και να αυτοκτονήσεις... Με πήρε ο εγγονός μου τηλέφωνο που μένει στην Καβάλα. Μου είπε "κάτι έκανε ο πατέρας μου". Μετά μου είπαν ότι σκότωσε το μωρό και το κορίτσι. Ναι, σκοτώθηκε και αυτός. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κάτι δικαστήρια μου είπαν... Δεν ξέρω, κάποιος μου είπε ότι ήθελε να φύγει για τη Γερμανία η κοπέλα», τόνισε ο 86χρονος πατέρας του θύτη και αυτόχειρα.

{https://www.youtube.com/watch?v=MKWEs8grS6g}