Ελλάδα

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα - «Όνειρο απατηλό ο χαμός σου» (φωτο)

eurokinissi eurokinissi
Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου αποχαιρέτησαν φίλοι, συγγενείς αλλά και κόσμος τον λαϊκό ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα που αγάπησε και λάτρεψε ο κόσμος για τα χρόνια της πορείας του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε σε ηλικία 85 ετών το Σάββατο, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο και ενώ νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η κηδεία του πραγματοποιείται τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη στο δήμο Ζωγράφου, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος, κ. Βασίλης Θώδας.

koko 2

koko 3

KOKO1

koko 4

Η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου για τον Σταμάτη Κόκοτα

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ. η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη»