Ελλάδα

Νέα διάσταση στο οικογενειακό φονικό στη Θεσσαλονίκη: Bρέθηκε κρυμμένο σκεπάρνι, ποιος ο ρόλος της μάνας

Νέα διάσταση στο οικογενειακό φονικό στη Θεσσαλονίκη: Bρέθηκε κρυμμένο σκεπάρνι, ποιος ο ρόλος της μάνας
Στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου στη Μενεμένη γράφτηκε ο τραγικός επίλογος των συχνών και βίαιων καβγάδων μεταξύ πατέρα και γιου.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας που βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο και χτυπημένο στο κεφάλι σώμα του 41χρονου γιου του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Μενεμένης.

Τη φρικιαστική εικόνα φέρεται να αντίκρισε χτες περί τις 19:00 η μητέρα του 41χρονου, η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr - που επικαλείται αστυνομικές πηγές - οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών.

Αυτό που τώρα εκτιμούν οι Αρχές είναι πως πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα.

Ο πατέρας διασωληνώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, καθώς δεν ειχε καλό επίπεδο συνείδησης και δεν επανερχόταν.

Στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου 18 στη Μενεμένη, οι γείτονες - όπως δήλωσαν - άκουγαν συχνά τους ομηρικούς καβγάδες πατέρα και γιου με θέμα τα χρήματα που ζητούσε ο δεύτερος, καθώς φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών.