Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Aπολογείται η 38χρονη - Ο μυστήριος ρόλος της «Στεφανίας» και το δέλεαρ για την συνάντηση

Επίθεση με καυστικό υγρό: Aπολογείται η 38χρονη - Ο μυστήριος ρόλος της «Στεφανίας» και το δέλεαρ για την συνάντηση
Λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί, έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό.

Η 38χρονη μετά την επίθεση, που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, είχε εξαφανιστεί ωστόσο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι το υγρό που έριξε στο πρόσωπο του συζύγου της δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό, και το είχε μαζί της για προστασία, καθώς είχε υποστεί πολλές φορές κακοποιητική συμπεριφορά.

Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει. Δεν είναι βιτριόλι καταρχάς, είναι ένα οξύ το οποίο προμηθεύτηκα νόμιμα.

Έχω ξυλοφορτωθεί μία δύο, έχω απειληθεί τρεις και έτσι σκέφτηκα, να έχω μαζί μου κάτι αν κάποιος μου επιτεθεί ποτέ να μπορώ να αμυνθώ, έτσι σκέφτηκα με το μυαλό το δικό μου. Τέλος πάντων το είχα και μαζί μου, το έκανα.

Αναζητούν την «Στεφανία»: Δελέασε το θύμα με πρόφαση ομαδικό σεξ

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του θύματος, ο 36χρονος παρασύρθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου του επιτέθηκε η 38χρονη, έπειτα από πρόσκληση της ίδιας, αλλά και ακόμη μίας δράστιδος, εν ονόματι «Στεφανία», σύμφωνα με δηλώσεις του θύματος.

Το θύμα ισχυρίζεται πως το τρίτο πρόσωπο, που αποκαλύφθηκε τώρα, του έστελνε μηνύματα παράλληλα με τη δράστιδα για να πείσουν το θύμα να συνευρεθούν ερωτικά και οι τρεις σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του 36χρονου ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα για άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος φίλης της 38χρονης, ακόμη και σήμερα ή τη Δευτέρα.