Ελλάδα

Έγκλημα στον Αλιάκμονα: «Πιστεύω ότι το μωρό μου ζει», είπε η 29χρονη - Τί δήλωσε ο δικηγόρος της

Έγκλημα στον Αλιάκμονα: «Πιστεύω ότι το μωρό μου ζει», είπε η 29χρονη - Τί δήλωσε ο δικηγόρος της Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Τη δολοφονία του 11 μηνών παιδιού της ομολόγησε η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, στις όχθες του Αλιάκμονα.

Έσπασε την σιωπή της η 29χρονη μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οποία κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο παρουσία ανακριτή, η 29χρονη ομολόγησε ότι η ίδια πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα.

«Θέλω να ανακαλεσω και να αλλάξω τη κατάθεση μου. Αυτα που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό»

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η ίδια ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της και μπουσούλησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό, κάτι το οποίο ανακάλεσε πλήρως σήμερα το πρωί, μόλις οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο δικηγόρος της δήλωσε ότι άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς αύριο Τρίτη, η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Μπιδέρης, «επιμένει ότι το παιδί της παραμένει ζωντανό και δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Μέχρι και αυτήν την ώρα επιμένει και ελπίζει το παιδί να είναι εν ζωή».

Σύμφωνα με τον κ. Μπιδέρη, η φερόμενη ως δράστιδα του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο και κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της, έχει επικοινωνήσει με τη μητέρα της και τον παππού της, ωστόσο, παρά τη πρόθεση που υπάρχει ούτως ώστε να την επισκεφτούν στον χώρο που κρατείται, αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοιό σχετικά με τα επισκεπτήρια.