Ελλάδα

Ταλαιπωρία στον Κηφισό: Ανατροπή νταλίκας γεμάτη με φρούτα και λαχανικά, κλειστές λωρίδες και προβλήματα στην κυκλοφορία

Skai Skai
Σε εξέλιξη διαδικασία καθαρισμού του οδοστρώματος στην Εθνική οδό, καθώς στο ύψος του Ταύρου ανετράπη νταλίκα με φρούτα και λαχανικά με αποτέλεσμα να γεμίσει με πορτοκάλια ο δρόμος και να κλείσει η Λεωφόρος Κηφισού.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έχουν φτάσει συνεργία καθαρισμού ώστε να απομακρύνουν τα φρούτα και να παραχωρηθεί η κυκλοφορία σε όλα τα ρεύματα.

Το όχημα που εξετράπη της πορείας του δεν έχει απομακρυνθεί ακόμη, ενώ άνοιξαν οι δύο αριστερές λωρίδες, από τις τέσσερις συνολικά.

Γενικά, θεωρείται ένα από τα «δύσκολα» σημεία του δρόμου καθώς υπάρχει συχνά μποτιλιάρισμα και ήδη η κίνηση είναι πολύ αυξημένη.

Νωρίτερα η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισού ήταν κλειστή για αρκετή ώρα, με την παράκαμψη να γινόταν από το ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πλάνο είναι να αποδοθούν στην κυκλοφορία και οι τέσσερις λωρίδες αλλά να παραμείνει κλειστή η ΛΕΑ όπου και θα συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού.