Ελλάδα

Στοιχεία «σοκ» για την βρεφονηπιοκόμο στην Θεσσαλονίκη, κακοποίησε ακόμη οκτώ βρέφη

Στοιχεία «σοκ» για την βρεφονηπιοκόμο στην Θεσσαλονίκη, κακοποίησε ακόμη οκτώ βρέφη Φωτογραφία: Αρχείου
Βρεφονηπιοκόμος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενη ότι ασκούσε σωματική βία σε βάρος μικρών παιδιών σε βρεφονηπιακό-παιδικό σταθμό, όπου εργάζεται.

Δικογραφία για οκτώ επιπλέον περιπτώσεις κακοποίησης βρεφών σχηματίστηκε εναντίον 48χρονης βρεφονηπιοκόμου για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη αδύναμων ανθρώπων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 48χρονη έχει ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών και εννέα μηνών, χωρίς αναστολή, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη ότι χτυπούσε και κακομεταχειριζόταν βρέφη ηλικίας έως 1,5 ετών, σε ιδιωτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν. Είχε προηγηθεί καταγγελία συναδέλφου της, σε συνέχεια της οποίας συνελήφθη και της απαγγέλθηκε ποινική δίωξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης προανάκρισης, μετά την σύλληψη 48χρονης ημεδαπής για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη αδύναμων ανθρώπων, διαπίστωσαν ότι η 48χρονη τέλεσε τα ίδια αδικήματα σε βάρος επιπλέον οκτώ (8) ανηλίκων οπότε και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.