Ελλάδα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε τον ξάδερφό της για βιασμό σε κλαμπ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε τον ξάδερφό της για βιασμό σε κλαμπ
Η 22χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές, είχε βγει για ποτό με τον 26χρονο και εκείνος την κακοποίησε στις τουαλέτες του κλαμπ που είχαν πάει.

Θύμα βιασμού σε τουαλέτα γνωστού κλαμπ της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε μια 22χρονη κοπέλα από τον 26χρονο ξάδερφό της.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, χθες Κυριακή (2/3), περίπου στις 17.00 το απόγευμα, η κοπέλα πήγε στο Τ. Α. Λευκού Πύργου και κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε κλαμπ με τον 26χρονο ξάδερφό της, μετέβησαν από κοινού στην τουαλέτα και δίχως να το αντιληφθεί, λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, ο 26χρονος φέρεται να σήκωσε τη φούστα της και να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η νεαρή κοπέλα, όπως υποστηρίζει, ξύπνησε το επόμενο πρωί στο διαμέρισμά που μένει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας έντονο πόνο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, και τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της.

Για την υπόθεση διορίστηκε πραγματογνώμονας-ψυχολόγος από το Τ.Α. Λευκού Πύργου για την εξέταση της κοπέλας, κατασχέθηκαν τα ενδύματά της και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για λήψη ούρων και αίματος.