Ελλάδα

«Οικειοθελώς» έπεσε στο κενό το 13χρονο κορίτσι στη Λάρισα: Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους

«Οικειοθελώς» έπεσε στο κενό το 13χρονο κορίτσι στη Λάρισα: Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους
Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας - παρά τις σοβαρές κακώσεις που υπέστη - η 13χρονη που χθες το μεσημέρι, στην περιοχή των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Αρκετές μέρες αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο η 13χρονη κοπέλα που σώθηκε από θαύμα - μετά από πτώση της από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας - καθώς φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της παιδοχειρούργου και υπεύθυνης της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Ελένης Καρβούνη, μάλιστα η πτώση έγινε «πιθανόν οικειοθελώς».

Το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της», σημείωσε η γιατρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, ενώ όπως άφησε να εννοηθεί η κα. Καρβούνη έχει μιλήσει για τους λόγους που βρέθηκε στο κενό.

Υπενθυμίζεται πως το συμβάν έγινε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, αλλά ευτυχώς μία τέντα παρακάτω διαμερίσματος φαίνεται πως της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή. Ο πατέρας του παιδιού επιχειρώντας να σώσει το παιδί του έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε ελαφρά.