Ελλάδα

Νέα προειδοποίηση για καταιγίδες στην Αττική – Τι ώρα αναμένεται να βρέξει

Νέα προειδοποίηση για καταιγίδες στην Αττική – Τι ώρα αναμένεται να βρέξει
Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα σε όλη τη χώρα, με την Αττική να δέχεται γύρο καταιγίδων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Ο καιρός, όπως αναφέρει το Meteo θα είναι άστατος, με το meteo να προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές, δίνοντας χάρτες με τις ώρες της κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει η Τρίτη είναι μέρα καιρικής αστάθειας με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τμήματα, ενώ τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο.

Συγκεκριμένα τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

Οι χάρτες του Meteo με τις ώρες των βροχοπτώσεων:

Όπως θα δείτε στους χάρτες βροχές θα εκδηλωθούν στην Αττική, αλλά και σε περιοχές της Αθήνας από τις 12 έως τις 3, αλλά και μέχρι τις 6 το απόγευμα.

meteo13.png

meteo14.png