Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟ που συνελήφθη για τα επεισόδια, γιατί διαφωνούν ανακρίτρια και εισαγγελέας

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟ που συνελήφθη για τα επεισόδια, γιατί διαφωνούν ανακρίτρια και εισαγγελέας
Ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟ που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, διαφωνούν ανακρίτρια και εισαγγελέας για τους όρους που θα του επιβληθούν.

Φαίνεται ότι έπεισε με τους ισχυρισμούς του και αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης.

Για την ποινική μεταχείρισή του προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και στην εισαγγελέα για το εάν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ. Τη «λύση» θα δώσει το δικαστικό συμβούλιο.

Ο 43χρονος ενώπιον της ανακριτρίας υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε πως βρισκόταν στη Κεφαλονιά για διακοπές.

Μάλιστα, προσκόμισε στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του.

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει αποστασιοποιηθεί από τους συνδέσμους του ΠΑΟ.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί.