Ελλάδα

«Ζούμε ένα θαύμα, ο Νίκος έγραψε το όνομά του»: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι για μια προσπέραση αλλά εκείνος τα κατάφερε!

«Ζούμε ένα θαύμα, ο Νίκος έγραψε το όνομά του»: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι για μια προσπέραση αλλά εκείνος τα κατάφερε!
Ο πατέρας του 29χρονου Νίκου δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού του, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου και έκτοτε δίνει μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του! Ζούμε ένα θαύμα» ανέφερε στο Cretalive ο πατέρας του 29χρονου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο άνδρας, ο άτυχος νέος, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου, κατάφερε να ανακτήσει την αντιληπτική του ικανότητα παρά τον πυροβολισμό στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας. Αφού παρέλαβε και την δικογραφία, αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.

Ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του την Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα που παρέδωσε δια του συνηγόρου του, Διονύση Βέρρα, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου.Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε, καθώς ο 29χρονος θα έπεφτε μετωπικά πάνω του, και έτσι πυροβόλησε για εκφοβισμό.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άρπαξα το πιστόλι τύπου στυλό που είχα μαζί μου και πυροβόλησα χωρίς να βλέπω καθαρά από τα δυνατά φώτα, με την ελπίδα να φοβηθεί από τον ήχο και να μην πέσει πάνω μου.

Τότε το αυτοκίνητο του 29χρονου έκανε ελιγμό και βρήκα την ευκαιρία να φύγω, είναι η τελευταία εικόνα που έχω».