Ελλάδα

Η ΝΔ στηρίζει Αγοραστό για την περιφέρεια και χαρακτηρίζει fake news τις καταγγελίες για τα φράγματα

eurokinissi eurokinissi
«Η ΝΔ στηρίζει Αγοραστό για Περιφέρεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, στην ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Την στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, επαναβεβαίωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Για fake news έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας καταγγελίες ότι ανοίχτηκε φράγμα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel ώστε να μην πλημμυρίσει η Καρδίτσα.

Μιλώντας στον Alpha, ο άνδρας παραδέχτηκε πως του δόθηκε η εντολή παρέμβασης στο φράγμα... «από εκεί που είναι μισθωμένος», εννοώντας την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση εάν συνεχίζει να τον στηρίζει μετα και την εισαγγελική έρευνα και τις καταγγελίες που υπάρχουν, ανέφερε: "Ναι, δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την στήριξη στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού, συνεχίζει και έχει την υποστήριξη. Από κει και πέρα η Δικαιοσύνη, ως οφείλει, με τον ανεξάρτητο ρόλο της, διεξάγει μία έρευνα και είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει αυτή η έρευνα. όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, για να δούμε ποιες είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει η Δικαιοσύνη κάθε φορά".

"Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ως κυβέρνηση- και προφανώς πολλά εξ αυτών των έργων τα έχει κάνει η περιφέρεια και θα τα εκθέσει αναλυτικά η περιφέρεια- ότι έχουν γίνει πολύ σημαντικά έργα στην Θεσσαλία τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα, πάνω από 60 έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, της τάξης των 147 εκατομμυρίων ευρώ, καθαρισμός 400.000 χιλιομέτρων και πάρα πολλές εργασίες επιμέρους", σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: "Είναι δουλειά της Δικαισούνης και κινήθηκε τάχιστα όπως έπρεπε να κινηθεί, από κει και πέρα όμως δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την στήριξη"