Ελλάδα

Συγκλονίζει υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου που έπεσε θύμα ληστείας - Την μαχαίρωσαν λίγα εκατοστά δίπλα από την καρδία

Συγκλονίζει υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου που έπεσε θύμα ληστείας - Την μαχαίρωσαν λίγα εκατοστά δίπλα από την καρδία
Μια υπάλληλος που έπεσε θύμα ληστείας, περιγράφει για πρώτη φορά το δράμα που έζησε, όπου την μαχαίρωσαν ελάχιστα εκατοστά από την καρδία, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

«Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου. Ήμουν ταλαιπωρημένη», είπε το θύμα της ληστείας που μίλησε στο mega.

«Δεν θα μπορούσα να επιστρέψω μετά από όλα αυτά».

Εκείνο το απόγευμα η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη στο ενεχυροδανειστήριο, επί της οδού Λιοσίων.

Στις 18:28 οι ληστές ανοίγουν την πόρτα και πετούν την υπάλληλο στο πεζοδρόμιο. Είναι η στιγμή που η ίδια καταρρέει και οι δράστες τρέχουν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

«Ήταν σαν να χτυπούσε ρεύμα, φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω να αντέξω».

Στις 18:26 οι δράστες φαίνονται να φθάνουν στο ενεχυροδανειστήριο, ένα λεπτό μετά να την μαχαιρώνουν στο γραφείο της και στις 18:28 να βγαίνουν και να την ρίχνουν στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως μετά τρέχουν σε στενό της περιοχής για να διαφύγουν. Το όχημα όμως που στρίβει και μπαίνει με ταχύτητα ήταν πολιτικό της αστυνομίας, που στο τέλος του δρόμου τους εγκλωβίζει.

Το περιβάλλον του εργοδότη της άτυχης κοπέλας αναφέρει στο mega πως στάθηκε δίπλα στην υπάλληλο και την περίμενε να επιστρέψει στη δουλειά. Εκείνη όμως εκφράζει παράπονα.

«Μου έβαλαν τις φωνές κι είπα ότι εγώ δεν θα ξαναμιλήσω μαζί τους και δεν θα ξαναζητήσω βοήθεια, τίποτα».

Μέσα από την εξομολόγησή της, στο Live News η άτυχη υπάλληλος θέλει όπως μας λέει να αναγκάσει όλους τους επιχειρηματίες να επενδύσουν περισσότερα χρήματα για την ασφάλεια των εργαζομένων τους. Για να μην βρεθεί όπως τονίζει κανείς άλλος στη δική της θέση.

Τα σημάδια της επίθεσης δεν έχουν φύγει ούτε από το σώμα αλλά ούτε και από το μυαλό της άτυχης υπαλλήλου. Της γυναίκας που μετά τον εφιάλτη που έζησε προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική της πορεία.

«Σωματικά έχω επανέλθει, είμαι εντάξει. Όμως τα ψυχολογικά σημάδια και τα σημάδια πάνω στο σώμα μου έχουν μείνει», ανέφερε αρχικά το θύμα της επίθεσης.