Ελλάδα

Κάτια Νικολαΐδου: Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια της πρώην συζύγου του, «απανωτά τα χτυπήματα»

Κάτια Νικολαΐδου: Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια της πρώην συζύγου του, «απανωτά τα χτυπήματα»
Ο πρώην σύζυγος της Κάτιας Νικολαΐδου Οδυσσέας Σταμούλης πενθεί ξανά τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του: Τα λόγια του για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού

Θλίψη προκαλεί η είδηση της τραγικής απώλειας της Κάτιας Νικολαΐδου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών έπειτα από 20 χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Ο πρώην σύζυγός της Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός που έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Ήμουν συντετριμμένος… που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας το μήνυμά του για την Κάτια Νικολαΐδου ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Το παράπονό της κάποια χρόνια πριν

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί. Χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία και αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια» είχε δηλώσει πίσω το 2018  η Κάτια Νικολαΐδου στην εκπομπή «Αργά» με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δεν θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα».

«Ναι ήταν δύσκολο αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό. Ανησύχησα για τους γονείς μου και έλεγα πως θα γίνω καλά εγώ και θα πάθουν κάτι αυτοί», είχε πει κλείνοντας το θέμα η Κάτια Νικολαΐδου.

ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

«Είχαμε κάποια γεγονότα τότε και έχουν μια αλληλουχία αυτά τα πράγματα. Αν αλλάξεις λίγο, είτε μέσα στη σκέψη σου, είτε όταν τα διηγείσαι την σειρά των γεγονότων, αλλάζει όλο το νόημα. Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα, ας το κάνει», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός σημειώνοντας πως δεν ήταν εκείνος που επέλεξε να πάρουν διαζύγιο.

Έκτοτε οι δυο τους δεν αναφέρθηκαν ξανά δημοσίως, ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, ενώ τα τελευταία χρόνια η Κάτια Νικολαΐδου απείχε από την τηλεόραση κάνοντας ωστόσο συχνά δημόσιες εμφανίσεις.