Ελλάδα

Βύρωνας: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια των διασωστών για την 16χρονη που κατέληξε

Βύρωνας: Σοκάρουν τα πρώτα λόγια των διασωστών για την 16χρονη που κατέληξε Φωτογραφία: MEGA
Οι καταθέσεις των διασωστών για την 16χρονη «πειραματόζωο» στον Βύρωνα που κατέληξε μετά από κοκτέιλ ναρκωτικών.

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της 16χρονης στον Βύρωνα.

Η ανήλικη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση μετά την κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, ενώ οι μαρτυρίες των διασωστών που την αντίκρισαν πρώτοι σοκάρουν.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο δελτίο ειδήσεων του Mega το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11), ένας εκ των διασωστών ανέφερε στην κατάθεσή του ότι «λάβαμε κλήση στις 12:26 της 6ης Νοεμβρίου για λιποθυμία και ρινορραγία ασθενούς».

Έφτασαν στο διαμέρισμα 18 λεπτά αργότερα και εκεί -σύμφωνα με τον διασώστη- αντίκρισαν την 16χρονη να κάθεται στο καναπέ σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ανέπνεε με δυσκολία, κατέθεσαν μετέπειτα στην αστυνομία.

Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι η ανήλικη κοπέλα είχε χαμηλό κορεσμό, χαμηλές σφίξεις και χαμηλή αρτηριακή πίεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς της 16χρονης έδιναν τιτάνια μάχη για να απεμπλέξουν το παιδί τους από τη συμμορία των ναρκέμπορων.