Ελλάδα

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Συγκέντρωση στα Προπύλαια για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Συγκέντρωση στα Προπύλαια για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση των νεολαίων στα Προπύλαια για τη συμπλήρωση των 15 ετών από τη δολοφονία του μαθητή Αλεξάνδρου Γρηγορουπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου το 2008 στη διασταύρωση των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγιου στα Εξαρχεια.

Οι διαδηλωτές έχουν καταλάβει το οδόστρωμα της πανεπιστημίου η οποία έχει κλείσει όπως και η σταδίου λόγω της κινητοποίησης των οδηγών ταξι. Το πρωί πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις στο σημείο του τραγικού συμβάντος ενώ το απόγευμα μετά τις 5 έχουν προγραμματιστεί ανάλογες κινητοποιήσεις στα προπύλαια, στην Ομόνοια και στα Εξαρχεια.

Ο σταθμός Μετρό «Πανεπιστήμιο» παραμένει κλειστός από τις 9 το πρωί ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» θα ανοίξει στις 15:00 και θα κλείσει εκ νέου από τις 18:00. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Επίσης θα τεθούν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου της Αθήνας.

alexis382

{https://www.youtube.com/watch?v=scuCsXPwbSQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=SJfdfiUqswc}