Ελλάδα

Μία νεκρή και ένας βαριά τραυματίας ο απολογισμός της σύγκρουσης ΙΧ με Τραμ

Μία νεκρή και ένας βαριά τραυματίας ο απολογισμός της σύγκρουσης ΙΧ με Τραμ Φωτογραφία: Intime
Κατά την «τρελή πορεία» του ΙΧ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, αφού συγκρούστηκε με το τραμ, κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο παρασύροντας πεζούς, σκοτώνοντας μια γυναίκα και τραυματίζοντας σοβαρά έναν άνδρα.

Μία γυναίκα νεκρή και ένας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης ΙΧ με Τραμ, που σκόρπισε νωρίτερα τον πανικό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν την μοιραία πορεία του ΙΧ, που αφού συγκρούστηκε με το τραμ, κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο παρασύροντας πεζούς, σκοτώνοντας μια γυναίκα και τραυματίζοντας σοβαρά έναν άνδρα. Όπως φαίνεται στο βίντεο η άτυχη γυναίκα μαζί με έναν άνδρα βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο στην περιοχή του Έδεμ όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς τη Γλυφάδα, υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες τους χτύπησε πριν «καρφωθεί» στη συνέχεια επάνω στο τραμ που είχε κατεύθυνση προς τον Πειραιά.

Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο65χρονος άνδρας που ήταν μαζί της. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Συχνές οι συγκρούσεις

Περίπου 100 περιστατικά σύγκρουσης τραμ με ΙΧ συμβαίνουν κάθε χρόνο στην Αθήνα , με τα περισσότερα από αυτάβεβαίως να μηνπροκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα σοβαρά ατυχήματα που έχουν ως αποτέλεσμα θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς.

Για να αποφευχθεί η σύγκρουση τραμ με ΙΧ, οι οδηγοί των ΙΧ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πλησιάζουν στα τραμ. Πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στα τραμ και να είναι προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να σταματήσουν για να επιτρέψουν στο τραμ να περάσει. Οι οδηγοί των ΙΧ πρέπει επίσης να αποφεύγουν να κάνουν παράνομες αναστροφές ή στροφές κοντά στα τραμ.